Fabi
s.1.1.2000-1.10.2015

Volpino Fabi syntyi vuosituhanteen vaihteen rakettien räiskyessä ja aikamoinen sähikäinen siitä itsestäänkin tuli. Kun Fabi jotain teki, se tehtiin täysillä. Fabi oli meidän perheen pikku pippuri. 

Fabi osasi kuitenkin myös käyttäytyä tarpeen tullen mallikkaasti ja se oli mm. läpäissyt KIVA-team ry:n Kiva koirakansalainen testin.  

Agility oli meille molemmille rakas harrastus kunnes jouduimme lopettamaan aktiiviharjoittelun Fabin selkävaivojen takia. Sen jälkeen Fabi aloitti palovaroittajakoiratreenit, ja oppikin nopeasti herättämään nukkuvat perheenjäsenet  haukkumalla haistaessaan savua.

Lokakuussa 2015  Fabi päätti että hänen aikansa oli tullut ja nukahti rauhallisesti syliin kotona, hieman vajaa 16:n vuoden ikäisenä.

Kiitos rakas ihana valkoinen ilopillerimme kaikista yhteisistä vuosista. Paljon on kivoja muistoja muisteltavana.

 

fabi

 

Leevi
(s.2000/2001-17.2.2016 ent. Manu)  

Leevi oli collie/corgi –mix, joka tuli minulle parivuotiaana sen jälkeen kun se oli huostaanotettu pahoinpitelevästä kodista. Häntä koipien välissä kyyristelevästä laiheliinista vuosien aikana kehkeytyi iloinen, ihmisrakas  ja komea poika, joka rakasti kaikkea yhdessä tekemistä ja lunta! Aina ensilumien tultua täytyi lenkkiin varata tupla-aika, koska vähän väliä oli aivan pakko piehtaroida tai kyntää kuonolla lumihangessa. 

Leevi oli mietiskelijä ja omien teidensä kulkija, joka viihtyi yhtä hyvin sohvalla kainalossa kuin myös pihalla omalla tähystyspaikallaan tai pitämässä oraville kuria.
leevi